Mango- og bønnegryte

 
Mango og bønnegryte
Er det flere enn meg som har noen gjengangere på middagsbordet?! Jeg liker å fornye meg, og prøver stadig ut nye ting, og kanskje litt annerledes smaker enn det typisk norske kjøkkenet har å by på.
I dag ble det en vegetarvariant med indisk-inspirert smak. Fersk ingefær, hvitløk og mango sammen med garam masala-krydder byr på en spennende smaksopplevelse.

OPPSKRIFT:
150 g soyabiter
1 ts grønnsaksbuljongpulver (evt en terning)
1 stort fedd hvitløk (finhakket)
1 ts fersk ingefær (finhakket)
garam masala krydder etter smak
1-2 ss kokosolje
3 ss tomatpurè
1 pk havre matfløte
1,5 dl tyrkisk yoghurt
125 g frosne mangobiter
1 boks hermetiske kidneybønner el.l.

Ha grønnsaksbuljongen i 0,5 l vann og kok opp. Ha i soyabitene og la trekke 15-20 minutter.
Fres hvitløk, ingefær og krydder i kokosoljen og ha i tomatpurè. La putre noen minutter før du har i havrefløte, yoghurt og soyabiter. Kok noen minutter og ha i mango og bønner. La det trekke til alt er gjennomvarmt.

Serveres med ris og grønnsaker.

Hva spiste du til middag?

Kommentaren er avsluttet.