Smakfull fiskepakke

 
Fiskepakker ferdig
En slager her i heimen er foliepakker med fisk og grønnsaker. Selv hos ungene, som til vanlig ikke er overbegeistret for kokte grønnsaker, så går dette ned på høykant. Lite oppvask fra middagslaging blir det også 😉

Konseptet er egentlig såre enkelt! Skjær det du har tilgjengelig av grønnsaker i passe spisebiter. Gjør det samme med fisken.

Mine inneholdt denne gangen:
Filet av torsk og sei
Brokkoli
Blomkål
Potet
Gulrot
Løk
Olivenolje
Salt og pepper

Riv et foliestykke per person og fyll oppi grønnsaker og fisk. Har du kresne unger, så la de putte oppi selv det de liker. Krydre med det du ønsker, ha oppi en klatt smør, eller litt olivenolje. Klem sammen folien i toppen og la godgjøre seg i ovnen i ca 30 minutter på 225 grader.

Voila! Middagen er servert!

Kommentaren er avsluttet.