Om

Jeg heter Marita, er utdannet ernæringsrådgiver med bachelor i ernæring, mamma til to og gründer av Nittedal Ernæring. Jeg er lidenskapelig opptatt av hva vi spiser og hvordan dette kan påvirke kropp og sinn.

Jeg håper at jeg med disse sidene kan inspirere deg til en sunnere og bedre hverdag. Det er mye man kan gjøre for å spise seg til bedre helse! Trenger du hjelp til å bli den beste utgaven av deg selv, ta kontakt, så hjelper jeg deg gjerne med å finne DIN oppskrift 🙂

Jeg kan hjelpe deg med følgende:

 • Gjennomgang av ditt kosthold
 • Personlig kostveiledning
 • Legge opp en kostplan
 • Næringsberegning
 • Kostråd for vektreduksjon
 • Kostråd ved underernæring
 • Kostråd ved fordøyelsesproblemer
 • Kostråd ved irritabel tarmsyndrom (IBS)
 • Kostråd ved diabetes og for stabilt blodsukker
 • Kostråd ved hjerte/kar-sykdom
 • Kostråd ved matintoleranser/allergi
 • Kostråd ved graviditet
 • Undervisning/Kurs

Hvis du lurer på om jeg kan hjelpe DEG, så ta gjerne kontakt.